Om L’øst

I hjertet af Aarhus finder du Restaurant L’øst. Med en unik placering i Scandic Aarhus City, en af Aarhus’ foretrukne hoteller, byder vi mange forskellige gæster velkommen dagligt. Vi ligger i gåafstand til alle byens festligheder, så du nemt kan tage videre efter et tilfredsstillende måltid. Du er også velkommen til at blive til en drink eller to.

Hos L’øst går vi op i god mad skabt med omtanke for den verden, der omgiver os. 
Det betyder blandt andet, at vores menu er baseret på sæsonens bedste råvarer. Vores kokke elsker at udfordre gæsternes smagsløg ved at forvandle enkle ingredienser til retter, der både er kreative, velsmagende og fyldt med flotte detaljer. Vores fokus ligger på grøntsager, fisk og skaldyr, hvoraf en stor del af råvarerne kommer fra vores økologiske leverandører.


Vi holder også selskaber

Forkæl dig selv med en 3-retters menu i rustikke omgivelser, hvad enten det er på en almindelig aften ude, eller når der er en særlig anledning. Vi tager hånd om detaljerne, når du holder en fest hos os, og sammensætter præcis den fest, du ønsker, i samarbejde med vores kokke og erfarne personale. Vi har modet til at eksperimentere med nye kombinationer af råvarer, og vores passion for madlavning afspejles i hver eneste tallerken, vi serverer.