AFTEN A LA CARTE
SNACKS – 35,-
Hjemmelavet foccacia med økologisk olivenolie og hummus
Hjemmelavet foccacia med økologisk saltet smør
Græske oliven marineret med citron og rosmarin
SMÅ RETTER – 80,-
Carpaccio af okse med balsamico, rucola, flager af hård ost og syltede bøgehatte
Tun a la Ceviche med løg, koriander, lime og danske ingrid ærter
Hjertesalat med hjemmelavet ceasar dressing, italiensk hård ost og brødcroutons
Friteret rejetoast med syrlig mayo, chili og lime
STØRRE RETTER – 175,-
Grillet okse med gulerødder, friseésalat og demi-glace
Dagens fisk fra Fiskerikajen med radiser og blanquettesauce
Hjemmelavet pasta med grillet blæksprutte og hvidløg
Ristet toast med svampe, fløde og syltede løg
BURGER – 165,-
Kærnemælksbolle smurt med chilimayo og ketchup, bøf af SASHI, hjertesalat, tomat, drueagurk og ananaskraut
Kærnemælksbolle smurt med chilimayo og ketchup, bøf af SASHI, 2 slags ost, løg og tomatrelish
Bøfsandwich med bøf af SASHI, hjemmesylt, 2 slags løg, sennep, ketchup, remoulade og brun sovs
SIDES – 45,-
Dagens kartoffel
Økologiske pommes frites med timiansalt
Grøn salat med viniagrette
DESSERT – 70,-
Creme bruleé
Julsø ost med solbærcreme og smørstegt brød
Isdessert med 3 salgs is og marinerede bær