AFTEN A LA CARTE
3 Retter
Vælg frit, forret – hovedret – dessert
375,-
FORRETTER
LAKS
Brun farin – dild – citronpure – bitre salater – sprøde kerner
95,-
GRÆSKARSUPPE
Saltbagt græskar – koriander – valnødder
95,-
RIMMET FISK
Agurk – ørredrogn – fløde – urteolie
95,-
HOVEDRETTER
STEAK FRITES
Flankesteak fra Grambogård – gulerod – pommes frites – pebersauce
255,-
SÆSONENS FISK
Meunièrestegt – trøffel arancini – kål – fiskefumé
255,-
BRANDADE
Kartoffel – røget gulerod – grillet peber – løg
255-
BRAISSERET GRIS
Spoleben – rødbede – stegte rødder – braisseresauce
255,-
L’ØST BURGER
Freygaard okse – hjertesalat – tomat – syltede agurker – ketchup – chili mayo – pommes frites
Ost, bacon, jalapenos, løgringe stk. 18,-
Ost, bacon, jalapenos, løgringe stk. 18,-
179,-
CÆSAR SALAT
Hjertesalat – hjemmelavet ceasardressing – frisk revetparmesan – croutons
Dansk velfærdskylling 75,-
Bacon 39,-
Dansk velfærdskylling 75,-
Bacon 39,-
119,-
DESSERTER
VAFFEL
Kirsebær – mandel – risengrød is
95,-
MAZARIN
Appelsinpure – vaniljemousse – appelsinmarengs – karamelliserede nødder
95,-
OSTE
Havgus – Ask – Drunken dog – solbær – valnød
95,-