AFTEN A LA CARTE
3 Retter
Vælg frit, forret – hovedret – dessert
375,-
FORRETTER
TORSK
Som mosaik – dild – agurk – syrnet fløde – urtesalat
95,-
HJERTESALAT
Grillet – sort hvidløg – citron – tomat
95,-
ASPARGES TERRINE
Nori tang – citron mayo – syltede skalotteløg – radisser
95,-
Tilkøb af håndpillede rejer 30,-
HOVEDRETTER
DANSK OKSE
Teres major fra Grambogård – grillede asparges – salat – kalveglace – pommes frites
255,-
SÆSONENS FISK
Grønne asparges – bælgede ærter – syltede perleløg – confiterede kartofler – fiskefumé
255,-
SPIDSKÅL
Gratineret – vesterhavsost – jordskok – tyttebær
255-
WIENER A LA L’ØST
Kalv – ærter – citron cremé – brunet smør – peberrod
255,-
L’ØST BURGER
Freygaard okse – hjertesalat – tomat – syltede agurker – ketchup – chili mayo – pommes frites
Ost, bacon, jalapenos, løgringe stk. 18,-
Ost, bacon, jalapenos, løgringe stk. 18,-
179,-
CÆSAR SALAT
Hjertesalat – hjemmelavet ceasardressing – frisk revetparmesan – croutons
Dansk velfærdskylling 75,-
Bacon 39,-
Dansk velfærdskylling 75,-
Bacon 39,-
119,-
DESSERTER
CREME BRULÊE
Vanilje – rørsukker – citronsorbet
95,-
JORDBÆR
Hyldeblomst gelé – sprød jordbær – fløde – jordbær is – verbena
95,-
RABARBER
Lakrids – hvid chokolade – sorbet
95,-
OSTE
3 slags – egen honning – syltede nødder – tomatmarmelade
95,-